Hur kan vi hjälpa dig att flytta? Din Städfirma Stockholm

Ansvar, förtroende & service

Trafiktillstånd / Försäkring

Alltid Nöjda kunder

RUT-avdrag 50%avdrag

Städfirma I Stockholm

AML Transport AB är en väletablerad flytt och städfirma i Stockholm med 9 års erfarenhet. Vi är specialister inom alla former av flyttar och tillhörande tjänster. För oss är det viktigt att erbjuda god personlig service. Vi satsar på kvalité och flexibilitet för att du som kund ska kunna känna dig trygg och nöjd med vårt arbete. VÅR FLYTT / STÄDFIRMA ERBJUDER MER ÄN BARA FLYTTHJÄLP Vi är en flyttfirma i Stockholm och utför alla typer av flyttar, för både privathem och företag, magasinering och flyttstäd. Vi utför t.o.m. pianoflytt. Vi har yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen. Flyttfirman bohaget, personalen samt våra flyttbilar är försäkrade. Självklart arbetar vi med rutavdrag för packhjälp, flytthjälp och flyttstädning. När ni anlitar oss ingår lån av flyttkartonger utan extra kostnad.

Ska du flytta? Kontakta vårt duktiga team i Uddevalla, så hjälper vi till med flyttstädningen! Lämna dina uppgifter för en kostnadsfri offert.

Att flytta till ett nytt hem är ett spännande steg i livet. Se därför till att njuta fullt ut av stunden – och låt oss ta hand om flyttstädningen. Medan du packar upp kartonger och fyller bokhyllor och byråer i din nya bostad, tar vårt team i Stockholm hand om flyttstädningen i ditt tidigare boende. Snabbt, professionellt och alltid till ett riktigt bra pris.

Flyttstäd med garanti

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.Nöjd kund garanti

Så fungerar vår flyttstädning Här nedan kan du läsa lite mer om vilka delmoment som ingår i vår flyttstädning och vad vi erbjuder dig i samband med din flytt. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har ytterligare frågor om våra tjänster i Stockholm, eller om du är intresserad av en kostnadsfri offert.

AML Transport AB är en väletablerad flytt / Städfirma i Stockholm med 9 års erfarenhet. Vi är specialister inom flytt / städtjänster i Stockholm

Detta ingår i vår flyttstädning:

  Flyttstädning av kök

 • Avtorkning av belysning.
 • Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under. Tänk på att frysen måste vara avfrostad för att vi skall kunna rengöra den.
 • Rengöring av utdragen spis in- och utvändigt, inklusive ugnsplåtar.
 • Köksfläkt rengöres, inklusive dess ventiler. Dock ej inuti fläkten.
 • Skåp, lådor och bänkar rengörs både ut- och invändigt. Tänk på att de måste vara tömda på lösa föremål för att vi skall kunna rengöra dem.
 • Diskmaskin rengöres in- och utvändigt.
 • Flyttstädning av bostadsrum

 • Rengöring av samtliga golv.
 • In- och utvändig rengöring av garderober.
 • Rengöring av kontakter, dörrar, karmar, element, fönsterbrädor samt alla målade ytor.
 • Rengöring av badrum och toalett

 • Rengöring av kakelväggar.
 • Rengöring av samtliga förvaringsutrymmen.
 • Avtorkning av belysning.
 • In- och utvändig rengöring av toalettstol, badkar och jacuzzibadkar. Tänk på att du behöver montera ned fronten innan vi kommer och återställa den efter rengöring.
 • Torktumlare, tvättmaskin samt torkskåp rengöres in- och utvändigt.

Att tänka på inför flyttstädningen

Vi tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Tänk dock på att hemmet bör vara helt tomt när vi kommer för att vi skall kunna utföra städningen på ett bra sätt. Kyl och frys bör också vara urplockade avstängda och utdragna så att vi kommer åt att städa. Om det finns befintliga skador, som exempelvis fönster som inte går att öppna eller trasiga vitvaror, är det viktigt att du meddelar oss om dessa innan vi påbörjar städningen. Tänk också på att meddela oss om du vill att vi städar biytor såsom balkong, förråd eller garage eftersom detta bör beställas innan vi påbörjar städningen.

Nöjd kund-garanti

Vår garanti innebär att vi åtgärdar det i vår flyttstädning som du inte är nöjd med. Reklamationer måste anmälas till oss inom tre arbetsdagar från städtillfället. Du kan läsa mer här.

RUT-avdrag

Tjänsten flyttstädning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan.

AML Transport AB är en väletablerad flyttfirma i Stockholm med 9 års erfarenhet. Vi är specialister inom flyttjänster i Stockholm

VÄLKOMMEN TILL DIN FLYTTFIRMA I Stockholm

Våra medarbetare är valda för sin känsla för service och ansvar för kundens ägodelar, vi är stolta över dem och jobbet de utför. Om du söker en flyttfirma i Stockholm med flyttjänst över hela landet, så är AML Transport AB det självklara valet. Kontakta oss i fältet nedanför, så utformar vi en transport i detalj som passar dina behov bäst!

Att ha delad vårdnad och flytta till en annan kommun – vad du som förälder borde tänka på

Att flytta till en annan kommun med ditt barn behöver inte vara ett problem. Det beror på hur långt bort kommunen ligger från barnets nuvarande hemort. Men hur långt får man då flytta vid delad vårdnad? Ett officiellt avstånd finns inte, men om flytten kommer att innebära att barnet måste byta skola eller försvårar upprätthållandet av kontakten med den andra föräldern måste båda vårdnadshavare godkänna flytten. Det här gäller även om du ska flytta utomlands med barnet och har delad vårdnad.

Om vårdnadshavarna inte kan komma överens om var barnet ska bo ska de nuvarande förhållandena bestå. Barnet ska alltså bo kvar där hen redan bor, och att motsätta sig regeln och kan vara straffbart. Här är det extra viktigt för båda föräldrar att tänka på vad som är bäst för barnet och att försöka att hitta en lösning som passar alla parter.

Om det här inte fungerar, och du trots allt vill flytta med ditt barn kan du ansöka om ensam vårdnad. Tänk på att få ensam vårdnad oftast är en svår process om det inte finns speciella förhållanden som tyder på att ensam vårdnad kommer att vara bättre för barnet. Här är det viktigt att ta kontakt med en advokat för att få tips på det bästa tillvägagångssättet.

AML TRANSPORT AB - Flyttfirma i Stockholm som utför alla typer av flyttar i Stockholm, magasinering och städtjänster i Stockholm.

FLYTT Stockholm - SÖKER DU EN FLYTTFIRMA I Stockholm MED HELHETSLÖSNINGAR?

När man ska flytta och byta bostad kan det finnas mycket att tänka på. Man ska ha rätt typ av fordon för att kunna frakta allt från möbler och kläder till köksgeråd och prydnadssaker och dessutom krävs det att man vet hur man packar lådorna effektivt. Oavsett om man ska flytta långt eller kort så vill man att det ska ske på ett så smidigt vis som möjligt. Vi är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder helhetslösningar när du ska flytta. Vi erbjuder ett flertal olika tjänster både för dig som ska göra en flytt med ditt företag och för dig som ska flytta som privatperson.

BEHÖVER DU HJÄLP MED PACKNING, FLYTT OCH STÄD?

AML Transport AB är en flyttfirma i Stockholm hjälper dig med både att packa dina grejer på ett effektivt sätt som ser till att dina ömtåliga grejer håller samt sedan flytta dina ägodelar i en av våra flyttbilar med höj- och sänkbar ramp. Vi erbjuder även hjälp med både flyttstädningen i er gamla bostad i samband med flytten samt magasinering i lokaler av olika storlek för dig som har saker som blir över eller du inte vet var du ska göra av i samband med bytet till en ny bostad.

KRÄVER DIN FLYTT EN FLYTTFIRMA SOM ÄVEN FLYTTAR UTANFÖR Stockholm?

Ibland kan det vara så att man planerar en flytt betydligt längre än inom den stad där man bor. Vi utför inte bara flyttar i Stockholm även om vi främst jobbar lokalt, utan vi hjälper dig gärna om du ska flytta längre bort och till och med utomlands också. Vi hjälper dig helt enkelt från start till mål för att du ska få en bra upplevelse i samband med din flytt.

ÖNSKAR DU EN TRYGG FLYTT I Stockholm MED BRA PRIS OCH HÖG SERVICE?

Vårt mål är alltid bästa pris och högsta service! När du anlitar oss som din flyttfirma i Stockholm är du självklart alltid försäkrad via vår heltäckande försäkring. Du kan på det viset känna dig säker med att låta oss hantera och flytta ditt bohag eller möbler och inredning från din arbetsplats.

ÄR DET STRESSIGT OCH DU ÖNSKAR EN SMIDIG OCH BEKVÄM FLYTT?

Vi på flyttfirman Aml Transport flyttfirma i Stockholm finns till för att ditt nästa steg i livet ska bli ett så fint minne som möjligt och din flyttning till ny adress ska flyta på utan problem. Du kan fokusera på allt annat som måste funka i livspusslet och samtidigt vara säker på att allt blir rent, fint och noggrant packat. Vi vill hjälpa dig med detta genom att genomföra en så smidig och bekväm flytt som möjligt.

SVARET ÄR ENKELT – AML TRANSPORT, DIN FLYTTFIRMA I Stockholm

Svaret på alla dessa frågor är helt enkelt Aml Transport, din flyttfirma i Stockholm! Har du några funderingar på vad det kostar att anlita oss för din flytt kan du antingen ringa oss på 073-557 71 79 eller skicka en offertförfrågan via vårt formulär som du hittar här.

VANLIGA FRÅGOR VI FÅR SOM FLYTTFIRMA I Stockholm

Jag vill anlita en flyttfirma i Stockholm - vilka priser kan jag räkna med?
Kostnaden för en flytt i Stockholm med en bra flyttfirma styrs av olika faktorer: exempelvis avståndet mellan adresser och volymen på ditt bohag. Därtill påverkas priset av möjliga tilläggstjänster, såsom flyttstädning. Fyll i vår offertförfrågan så återkommer vi med fast pris.

Jag är i behov av flyttstädning i Stockholm - hur ska jag gå till väga?
När du bokar din flytt med Aml Transport kan du samtidigt boka flyttstädning. Städningen utförs av ett av våra professionella team och du kan förvänta dig ett fläckfritt resultat. Med oss får du flyttstädning i Stockholm med städgaranti.

Hur undviker jag oseriösa flyttfirmor?
Även om ett lågt pris oftast är viktigt, är det inte alltid avgörande. Vill du hitta en just flyttfirma i Stockholm till bra pris, kan du lita på oss. Kom ihåg att om något är för bra för att vara sant, kan det faktiskt vara så. Vissa inkluderar inte grundläggande villkor som försäkring för sina anställda. Hittar du en annan firma som du tycker har bättre priser, kolla gärna en extra titt på deras omdömen och registreringar för att veta att de är seriösa!

Flyttar ni Piano?
Japp vår tungavdelning, som är specialiserad på alla slags tunga transporter och flyttar klarar pianon utan problem. Våra medarbetare har flera års erfarenhet av flyttar och vet hur man gör detta utan komplikationer.

Hur ska man tänka kring flytthjälp?
Även om vi driver en Flyttfirma i Stockholm, så tycker vi att du ska tänka med plånboken. Har man ett mindre bohag där man t.ex bara bor två personer, så går det utmärkt att ta hjälp av vänner och familj. Tänk dock på försäkringar och var försiktiga med tunga lyft. Är man däremot en familj där tiden är knapp som den är, då spar man både energi och pengar på att anlita en Flyttfirma i Stockholm.

Hur väljer man flyttfirma i Stockholm?
Man får vara försiktig och lägga ner tid på att kolla upp referenser. Vi har varit i branschen länge och har jobbat med alla typer av flyttar, från mindre lägenheter till stora hus. Undvik låga timpriser och kontant betalning! Kontrollera försäkringar, trafiktillstånd och att företaget innehar f-skatt-sedel. Vi rekommenderar dig att jämföra oss med andra om du känner dig osäker på ditt val. Självklart svarar vi gärna på frågor också!

Hur går en flytt till?
Vi rekommenderar oftast att en kund hämtar flyttkartonger hos oss iaf 2-3 veckor innan det är dags. En flyttkartong per kvadrat är en bra måttstock. En standardflytt ligger på 40-80 kartonger, plus möbler och tavlor. Vi kör givetvis ut kartongerna till dig om du så önskar. Kontakta oss för mer information.

Hur långt i förväg behöver jag boka in min flytt?
Det bästa är om du kan boka in flytten minst två veckor innan. Förmodligen tidigare än så om du tänkt att flytta i månadssluten.

Hur kan jag minska stressen inför min flytt?
Att flytta är inte något man gör varje dag. Det är därför det ofta blir så mycket mer jobb än vad man tänkt sig från början. Planera i god tid och skriva upp dina aktiviteter som du behöver göra och skriva in dem i en kalender. På så vid kan du hålla koll på var du är i processen med flytthjälpen! Passa på att boka flyttstäd också, det kan vara en extra stressande del i flyttningen.

Är ni en flyttfirma som bara erbjuder flytthjälp inom Stockholm?
Nej då, vi kör ert flyttlass över hela Sverige. Vi står till din tjänst, oavsett var, när eller hur du byter bostad eller kontor. Vi jobbar dock framförallt i Stockholmsområdet.

Vilka är era 10-topp bästa flyttips?

 • Var ute i god tid
 • Sortera och släng
 • Ha rejäla flyttlådor
 • Packa allt som går i kartonger.
 • Packa inte onödigt tungt
 • Märk dina lådor
 • Töm skåp, byråer och andra förvaringsmöbler
 • Organisera din flytt i god tid
 • Boka in någon dag ledigt så du hinner komma i ordning på nya adressen.
 • Ta det lugnt, det kommer lösa sig!

ÅTERIGEN - VÄLKOMMEN TILL DIN FLYTTFIRMA I Stockholm!

Vi satsar på kvalité och flexibilitet för att du som kund ska kunna känna dig trygg och nöjd med vårt arbete. Om du söker en flyttfirma med flyttjänst över hela landet, så är AML Transport flyttfirma i Stockholm det självklara valet. Kontakta oss så löser vi din flytt i Stockholm på bästa sätt!

Välj en seriös flyttfirma i dessa kristider med Coronavirus!

Inom flyttbranschen, som i andra branscher, har tid efter annan dykt oseriösa aktörer. Det kan tex handla om dålig service, oaktsamhet om flyttgods, leveranstid, hur man följer ingångna avtal och tar betalt.På Amltransport har vårt mål under de 10 år vi varit verksamma alltid varit att arbeta seriöst och ansvarsfullt. Det återspeglas i höga omdömen i våra kundenkäter och att kunder ofta rekommenderar oss till sina vänner och bekanta. Nu i Coronatider är det extra viktigt att arbeta seriöst för att minimera smittrisk. Vi är tex mycket noga att vår personal inte har symptom, håller avstånd och jobbar säkert.


Här följer en enkel checklista för att identifiera om en flyttfirma visar tecken på att inte vara seriös.

1. En flyttfirma vi haft kontakt med är mycket billigare än alla andra, vad ska man tänka?Om det låter för bra för att vara sant är det oftast också det. Hur hanterar de sin personal och jobbar de seriöst? Sköter man försäkringar, skatt och har man trafiktillstånd?

2. Min kompis har en bil och kan göra min flytt billigt, det är väl bra? Den kompisen har nog varken försäkring för sin personal eller för godset om något skulle hända. Varningsklockorna ringer högt!

3. Flyttfirman vill bara köra igång och det är otydligt vad det kommer kosta, allt ska bara lösa sig. Är det så? Oftast löser sig allting, men att ha tydliga skriftliga överenskommelser minimerar risken för problem och konflikt om vad som ska ingå.

4. Flyttfirman är nystartad, vad tänka? Man ska inte döma ut en nystartad verksamhet, alla företag har haft sin början. Men ställ då några extra frågor som visar om det tänker ansvarsfullt och har en plan. Återigen kolla alltid så de har F-skatt och försäkring.

5. Personerna som kommer ger inte ett sympatiskt intryck, kan man lita på firman? Flyttning är ju inte en social umgängesform, men om du känner dig obekväm när du träffar personerna så ställ någon extra fråga och börjar de genast gå i försvarsställning eller blir påstridiga så är det nog bättre att välja en annan firma.

Rot- och rutarbete skatteverket.se

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot). Du kan också göra avdrag för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (rut). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rot- och rutavdrag.

Krav på elektronisk betalning för rätt till rotavdrag och rutavdrag från och med 1 januari 2020 Riksdagen har fattat beslut om att införa krav på elektronisk betalning för att få rätt till rotavdrag och rutavdrag.

Exempel på elektronisk betalning är betalning med kontokort, betalning med stöd av BankID eller betalning med Swish. Även en betalning med inbetalningskort på bank eller via e-tjänst är en elektronisk betalning. Betalningen ska innehålla uppgifter om avsändare, mottagare, belopp och tidpunkt och ska förmedlas av en betaltjänstleverantör, exempelvis en bank eller ett annat kreditinstitut. Detta innebär att betalning med presentkort inte kan godtas om kunden vill ha rotavdrag eller rutavdrag. Kravet på elektronisk betalning gäller när rotarbetet eller rutarbetet betalas enligt den så kallade fakturamodellen.

Reglerna gäller för alla arbeten som betalas från och med 1 januari 2020, även om arbetet påbörjades tidigare.

Höjt rutavdrag för personer under 65 år
Riksdagen har beslutat att rutavdraget för personer mellan 18 och 64 år höjs från 25 000 kronor per år till högst 50 000 kronor per år. De nya reglerna gäller från den 1 juli 2019 och innebär att alla över 18 år har rätt till 50 000 kronor per år i rutavdrag.

För personer som inte fyllt 65 år vid årets början gäller följande:

 • De kan få rutavdrag med högst 25 000 kronor fram till den 30 juni 2019.
 • De kan få ytterligare 25 000 kronor i rutavdrag efter den 1 juli 2019, men högst 50 000 kronor för hela 2019.

Personer över 65 år har precis som tidigare rätt till 50 000 kronor per år i rutavdrag.
Som tidigare är rot- och rutavdraget sammanlagt högst 50 000 kronor per person och år. Har företaget du anlitat ansökt om mer än 25 000 kronor i rutavdrag före den 1 juli? Om du är under 65 år kan du be företagaren du anlitat att skicka in en ny ansökan för det rutavdrag över 25 000 kronor som du tidigare blivit nekad under 2019. Du kan även själv begära omprövning av beslutet.

 

Få offert inom 30 minuter

Kontakta oss

Ring oss eller begär gratis offertförfrågan

BEGÄR OFFERT