Hur kan vi hjälpa dig att flytta? Din flyttfirma hogmarso

Ansvar, förtroende & service

Trafiktillstånd / Försäkring

Alltid Nöjda kunder

RUT-avdrag 50%avdrag

Har använts som källa av bl.a.

Bohagsflytt

AML Transport AB är en väletablerad Flyttfirma med 9 års erfarenhet. Vi är specialister inom alla former av flyttar och tillhörande tjänster. För oss är det viktigt att erbjuda god personlig service. Vi satsar på kvalité och flexibilitet för att du som kund ska kunna känna dig trygg och nöjd med vårt arbete. VÅR flyttfirma hogmarso ERBJUDER MER ÄN BARA flyttfirma hogmarso Vi är en Bohagsflytt och utför alla typer av flyttar, för både privathem och företag, magasinering och flyttstäd. Vi utför t.o.m. Flyttjänster. Vi har yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen. flyttfirma hogmarso bohaget, personalen samt våra flyttbilar är försäkrade. Självklart arbetar vi med rutavdrag för packhjälp, flyttfirma hogmarso och flyttstädning. När ni anlitar oss ingår lån av flyttkartonger utan extra kostnad.

flyttservice - VI FLYTTAR VAD DU VILL, VART DU VILL, NÄR DU VILL!

En av de centrala faktorerna som avgör priset för din flytt är inte överraskande avståndet - alltså kan du vänta dig att betala avsevärt mer om du flyttar från Umeå till Malmö än till Uppsala från hogmarso. Hyr en bil och värvar vänner som flyttfirma hogmarso. Notera ändå att rutavdraget inte är medräknat, med vilket du kan få en skattereduktion på upp till 50 procent för flyttfirma hogmarso göteborgerna. Om du utnyttjar rutavdraget kan du alltså närapå halvera dina flyttkostnader.

Kostnader för en flytt du själv utför

Om du väljer att flytta i hogmarso på egen hand får du räkna med att lägga en slant på mat och logi för alla flyttfirma hogmarso samt eventuella försäkringar för bohag och fordon. Tänk på att du kommer att behöva ta pauser och möjligen också övernatta på vägen för att vara pigg och alert under färden.

Något som alltid lönar sig är att göra upp en flexibel tidtabell, som tillåter fler pauser än planerat och oväntade moment. Exempelvis kan det hända att du behöver svänga tillbaka för att hämta något du glömt eller vill sträcka på benen för att orka köra. En trött och dåsig chaufför har inget att göra i en flyttbil - eller något annat fordon för den delen heller.

couple-movs

AML Transport AB är en väletablerad Flyttfirma med 9 års erfarenhet. Vi är specialister inom flyttservice hogmarso göteborger i hogmarso

VÄLKOMMEN TILL DIN FLYTTFIRMA AML TRANSPORT AB

Våra medarbetare är valda för sin känsla för service och ansvar för kundens ägodelar, vi är stolta över dem och jobbet de utför. Om du söker flytthjälp med flyttfirma hogmarso göteborg över hela landet, så är AML Transport AB i hogmarso det självklara valet. Kontakta oss i fältet nedanför, så utformar vi en transport i detalj som passar dina behov bäst!

Att ha delad vårdnad och flytta till en annan kommun – vad du som förälder borde tänka på

Att flytta till en annan kommun med ditt barn behöver inte vara ett problem. Det beror på hur långt bort kommunen ligger från barnets nuvarande hemort. Men hur långt får man då flytta vid delad vårdnad? Ett officiellt avstånd finns inte, men om flytten kommer att innebära att barnet måste byta skola eller försvårar upprätthållandet av kontakten med den andra föräldern måste båda vårdnadshavare godkänna flytten. Det här gäller även om du ska flytta utomlands med barnet och har delad vårdnad.

Om vårdnadshavarna inte kan komma överens om var barnet ska bo ska de nuvarande förhållandena bestå. Barnet ska alltså bo kvar där hen redan bor, och att motsätta sig regeln och kan vara straffbart. Här är det extra viktigt för båda föräldrar att tänka på vad som är bäst för barnet och att försöka att hitta en lösning som passar alla parter.

Om det här inte fungerar, och du trots allt vill flytta med ditt barn kan du ansöka om ensam vårdnad. Tänk på att få ensam vårdnad oftast är en svår process om det inte finns speciella förhållanden som tyder på att ensam vårdnad kommer att vara bättre för barnet. Här är det viktigt att ta kontakt med en advokat för att få tips på det bästa tillvägagångssättet.

bed-pick

AML TRANSPORT AB - Flyttfirma som utför alla typer av flyttar i hogmarso, magasinering och städtjänster i hogmarso.

FLYTT hogmarso - SÖKER DU FLYTTHJÄLP MED HELHETSLÖSNINGAR?

När man ska flytta och byta bostad kan det finnas mycket att tänka på. Man ska ha rätt typ av fordon för att kunna frakta allt från möbler och kläder till köksgeråd och prydnadssaker och dessutom krävs det att man vet hur man packar lådorna effektivt. Oavsett om man ska flytta långt eller kort så vill man att det ska ske på ett så smidigt vis som möjligt. Vi är flyttfirma som erbjuder helhetslösningar när du ska flytta. Vi erbjuder ett flertal olika tjänster både för dig som ska göra en flytt med ditt företag och för dig som ska flytta som privatperson.

BEHÖVER DU HJÄLP MED PACKNING, FLYTT OCH STÄD?

AML Transport AB är en flyttfirma hjälper dig med både att packa dina grejer på ett effektivt sätt som ser till att dina ömtåliga grejer håller samt sedan flytta dina ägodelar i en av våra flyttbilar med höj- och sänkbar ramp. Vi erbjuder även hjälp med både flyttstädningen i er gamla bostad i samband med flytten samt magasinering i lokaler av olika storlek för dig som har saker som blir över eller du inte vet var du ska göra av i samband med bytet till en ny bostad.

KRÄVER DIN FLYTT EN flyttfirma hogmarso SOM ÄVEN FLYTTAR UTANFÖR hogmarso?

Ibland kan det vara så att man planerar en flytt betydligt längre än inom den stad där man bor. Vi utför inte bara flyttar i hogmarso även om vi främst jobbar lokalt, utan vi hjälper dig gärna om du ska flytta längre bort och till och med utomlands också. Vi hjälper dig helt enkelt från start till mål för att du ska få en bra upplevelse i samband med din flytt.

ÖNSKAR DU EN TRYGG FLYTT I hogmarso MED BRA PRIS OCH HÖG SERVICE?

Vårt mål är alltid bästa pris och högsta service! När du anlitar oss som din flyttfirma är du självklart alltid försäkrad via vår heltäckande försäkring. Du kan på det viset känna dig säker med att låta oss hantera och flytta ditt bohag eller möbler och inredning från din arbetsplats.

ÄR DET STRESSIGT OCH DU ÖNSKAR EN SMIDIG OCH BEKVÄM FLYTT?

Vi på flyttfirma hogmarso Aml Transport flyttfirma finns till för att ditt nästa steg i livet ska bli ett så fint minne som möjligt och din flyttning till ny adress ska flyta på utan problem. Du kan fokusera på allt annat som måste funka i livspusslet och samtidigt vara säker på att allt blir rent, fint och noggrant packat. Vi vill hjälpa dig med detta genom att genomföra en så smidig och bekväm flytt som möjligt.

SVARET ÄR ENKELT – AML TRANSPORT, DIN FLYTTSERVICE

Svaret på alla dessa frågor är helt enkelt Aml Transport, din Flyttföretag! Har du några funderingar på vad det kostar att anlita oss för din flytt kan du antingen ringa oss på 073-557 71 79 eller skicka en offertförfrågan via vårt formulär som du hittar här.

VANLIGA FRÅGOR VI FÅR SOM FLYTTFIRMA

Jag vill anlita en Flyttföretag - vilka priser kan jag räkna med?
Kostnaden för en flytt i hogmarso med en bra flyttfirma hogmarso styrs av olika faktorer: exempelvis avståndet mellan adresser och volymen på ditt bohag. Därtill påverkas priset av möjliga tilläggstjänster, såsom flyttstädning. Fyll i vår offertförfrågan så återkommer vi med fast pris.

Jag är i behov av flyttstädning i hogmarso - hur ska jag gå till väga?
När du bokar din flytt med Aml Transport kan du samtidigt boka flyttstädning. Städningen utförs av ett av våra professionella team och du kan förvänta dig ett fläckfritt resultat. Med oss får du flyttstädning i hogmarso med städgaranti.

Hur undviker jag oseriösa flyttfirmor?
Även om ett lågt pris oftast är viktigt, är det inte alltid avgörande. Vill du hitta flytthjälp till bra pris, kan du lita på oss. Kom ihåg att om något är för bra för att vara sant, kan det faktiskt vara så. Vissa inkluderar inte grundläggande villkor som försäkring för sina anställda. Hittar du en annan firma som du tycker har bättre priser, kolla gärna en extra titt på deras omdömen och registreringar för att veta att de är seriösa!

Flyttar ni Piano?
Japp vår tungavdelning, som är specialiserad på alla slags tunga transporter och flyttar klarar pianon utan problem. Våra medarbetare har flera års erfarenhet av flyttar och vet hur man gör detta utan komplikationer.

Hur ska man tänka kring flyttfirma hogmarso?
Även om vi driver en Flyttfirma, så tycker vi att du ska tänka med plånboken. Har man ett mindre bohag där man t.ex bara bor två personer, så går det utmärkt att ta hjälp av vänner och familj. Tänk dock på försäkringar och var försiktiga med tunga lyft. Är man däremot en familj där tiden är knapp som den är, då spar man både energi och pengar på att anlita en Flyttfirma.

Hur väljer man flyttfirma?
Man får vara försiktig och lägga ner tid på att kolla upp referenser. Vi har varit i branschen länge och har jobbat med alla typer av flyttar, från mindre lägenheter till stora hus. Undvik låga timpriser och kontant betalning! Kontrollera försäkringar, trafiktillstånd och att företaget innehar f-skatt-sedel. Vi rekommenderar dig att jämföra oss med andra om du känner dig osäker på ditt val. Självklart svarar vi gärna på frågor också!

Hur går en flytt till?
Vi rekommenderar oftast att en kund hämtar flyttkartonger hos oss iaf 2-3 veckor innan det är dags. En flyttkartong per kvadrat är en bra måttstock. En standardflytt ligger på 40-80 kartonger, plus möbler och tavlor. Vi kör givetvis ut kartongerna till dig om du så önskar. Kontakta oss för mer information.

Hur långt i förväg behöver jag boka in min flytt?
Det bästa är om du kan boka in flytten minst två veckor innan. Förmodligen tidigare än så om du tänkt att flytta i månadssluten.

Hur kan jag minska stressen inför min flytt?
Att flytta är inte något man gör varje dag. Det är därför det ofta blir så mycket mer jobb än vad man tänkt sig från början. Planera i god tid och skriva upp dina aktiviteter som du behöver göra och skriva in dem i en kalender. På så vid kan du hålla koll på var du är i processen med flyttfirma hogmarso! Passa på att boka flyttstäd också, det kan vara en extra stressande del i flyttningen.

Är ni en flyttfirma hogmarso som bara erbjuder flyttfirma hogmarso inom hogmarso?
Nej då, vi kör ert flyttlass över hela Sverige. Vi står till din tjänst, oavsett var, när eller hur du byter bostad eller kontor. Vi jobbar dock framförallt i hogmarso.

Vilka är era 10-topp bästa flyttips?

 • Var ute i god tid
 • Sortera och släng
 • Ha rejäla flyttlådor
 • Packa allt som går i kartonger.
 • Packa inte onödigt tungt
 • Märk dina lådor
 • Töm skåp, byråer och andra förvaringsmöbler
 • Organisera din flytt i god tid
 • Boka in någon dag ledigt så du hinner komma i ordning på nya adressen.
 • Ta det lugnt, det kommer lösa sig!

ÅTERIGEN - VÄLKOMMEN TILL DIN FLYTTFÖRETAG!

Vi satsar på kvalité och flexibilitet för att du som kund ska kunna känna dig trygg och nöjd med vårt arbete. Om du söker en flyttfirma hogmarso med flyttfirma hogmarso göteborg över hela landet, så är AML Transport Flyttfirma det självklara valet. Kontakta oss så löser vi din flytt i hogmarso på bästa sätt!

sun-shine

Välj en seriös flyttfirma hogmarso i dessa kristider med Coronavirus!

Inom flyttbranschen, som i andra branscher, har tid efter annan dykt oseriösa aktörer. Det kan tex handla om dålig service, oaktsamhet om flyttgods, leveranstid, hur man följer ingångna avtal och tar betalt.På Amltransport har vårt mål under de 10 år vi varit verksamma alltid varit att arbeta seriöst och ansvarsfullt. Det återspeglas i höga omdömen i våra kundenkäter och att kunder ofta rekommenderar oss till sina vänner och bekanta. Nu i Coronatider är det extra viktigt att arbeta seriöst för att minimera smittrisk. Vi är tex mycket noga att vår personal inte har symptom, håller avstånd och jobbar säkert.


Här följer en enkel checklista för att identifiera om en flyttfirma hogmarso visar tecken på att inte vara seriös.

1. En flyttfirma hogmarso vi haft kontakt med är mycket billigare än alla andra, vad ska man tänka?Om det låter för bra för att vara sant är det oftast också det. Hur hanterar de sin personal och jobbar de seriöst? Sköter man försäkringar, skatt och har man trafiktillstånd?

2. Min kompis har en bil och kan göra min flytt billigt, det är väl bra? Den kompisen har nog varken försäkring för sin personal eller för godset om något skulle hända. Varningsklockorna ringer högt!

3. flyttfirma hogmarso vill bara köra igång och det är otydligt vad det kommer kosta, allt ska bara lösa sig. Är det så? Oftast löser sig allting, men att ha tydliga skriftliga överenskommelser minimerar risken för problem och konflikt om vad som ska ingå.

4. flyttfirma hogmarso är nystartad, vad tänka? Man ska inte döma ut en nystartad verksamhet, alla företag har haft sin början. Men ställ då några extra frågor som visar om det tänker ansvarsfullt och har en plan. Återigen kolla alltid så de har F-skatt och försäkring.

5. Personerna som kommer ger inte ett sympatiskt intryck, kan man lita på firman? Flyttning är ju inte en social umgängesform, men om du känner dig obekväm när du träffar personerna så ställ någon extra fråga och börjar de genast gå i försvarsställning eller blir påstridiga så är det nog bättre att välja en annan firma.

Rot- och rutarbete skatteverket.se

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot). Du kan också göra avdrag för hushållsnära tjänster, inklusive flyttfirma hogmarso göteborger, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (rut). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rot- och rutavdrag.

amltransport.se-skatteverket.se

Krav på elektronisk betalning för rätt till rotavdrag och rutavdrag för flytt från och med 1 januari 2020 Riksdagen har fattat beslut om att införa krav på elektronisk betalning för att få rätt till rotavdrag och rutavdrag.

Exempel på elektronisk betalning är betalning med kontokort, betalning med stöd av BankID eller betalning med Swish. Även en betalning med inbetalningskort på bank eller via e-tjänst är en elektronisk betalning. Betalningen ska innehålla uppgifter om avsändare, mottagare, belopp och tidpunkt och ska förmedlas av en betaltjänstleverantör, exempelvis en bank eller ett annat kreditinstitut. Detta innebär att betalning med presentkort inte kan godtas om kunden vill ha rotavdrag eller rutavdrag. Kravet på elektronisk betalning gäller när rotarbetet eller rutarbetet betalas enligt den så kallade fakturamodellen.

Reglerna gäller för alla arbeten som betalas från och med 1 januari 2020, även om arbetet påbörjades tidigare.

Höjt rutavdrag för personer under 65 år
Riksdagen har beslutat att rutavdraget för personer mellan 18 och 64 år höjs från 25 000 kronor per år till högst 50 000 kronor per år. De nya reglerna gäller från den 1 juli 2019 och innebär att alla över 18 år har rätt till 50 000 kronor per år i rutavdrag.

För personer som inte fyllt 65 år vid årets början gäller följande:

 • De kan få rutavdrag med högst 25 000 kronor fram till den 30 juni 2019.
 • De kan få ytterligare 25 000 kronor i rutavdrag efter den 1 juli 2019, men högst 50 000 kronor för hela 2019.

Personer över 65 år har precis som tidigare rätt till 50 000 kronor per år i rutavdrag för flytt och andra tjänster.
Som tidigare är rot- och rutavdraget sammanlagt högst 50 000 kronor per person och år för flytt. Har företaget du anlitat ansökt om mer än 25 000 kronor i rutavdrag före den 1 juli? Om du är under 65 år kan du be företagaren du anlitat att skicka in en ny ansökan för det rutavdrag över 25 000 kronor som du tidigare blivit nekad under 2019. Du kan även själv begära omprövning av beslutet.

outside-house

AML TRANSPORT AB - flyttfirma hogmarso i hogmarso som utför alla typer av flyttar i hogmarso, magasinering och städtjänster i hogmarso.

Bärhjälp hogmarso – Vi hjälper dig att bära upp soffan till tredje våningen

Du kanske precis köpt en ny soffa och nu står utanför din lägenhetsbyggnad och undrar hur du ska få bärhjälp för o få den fem våningar utan hiss? Vi hjälper med allt från att bära upp soffa eller säng till ett extra handtag när du ska lyfta något tungt. Du säger vilken typ av bärhjälp du behöver och våra Runners dyker upp – redan samma dag för bärhjälp.

Varför ska du välja oss för din bärhjälp?

Det är så många människor som idag förlitar sig på sina vänner, eftersom de behöver lite hjälp för uppgiften. Är dom inte utbildade eller yrkesverksamma inom bär och flytt så kan misstag hända, varvid du aldrig har möjlighet att få någon ersättning från skador eftersom de är dina vänner. Med vår kunskap och erfarenhet säkerställer vi alltid den bästa servicen. Hos AML Transport är vår personal är utbildad och de vet hur man hanterar dina saker noggrant.

amltransport.se

AML Transport AB är en väletablerad Flyttfirma med 9 års erfarenhet. Vi är specialister inom flyttservice hogmarso göteborger i hogmarso

Flytt melland städer - Er flyttfirma hogmarso! En av hogmarsos mest välkända flyttfirmor

Vi använder oftast fasta priser det gör hela flytten mindre stressfylld både för dig som kund och för oss som flyttar, då vet ni redan innan flytten vet vad ni ska betala men självklart erbjuder vi även timpriser. AML Transport AB utför det mesta inom flytt i hogmarso från att flytta enstaka möbler till hus och kontor.

flyttfirma hogmarso vi erbjuder:

Ta hand om Flyttservice/privatflytt

Flytta pianon, maskiner och enstaka möbler

Ta hand om kontorsflytt hogmarso och företagsflytt

Flytta mellan hogmarso Göteborg

Utföra flyttstädning till bra priser med RUT-avdrag

flyttfirma hogmarso med försäkring

Ge 100 % nöjd kund garanti!

Efter flera års erfarenhet av flyttar inom Sverige så kan vi det här och vi har många nöjda kunder som referenser. För oss som Flyttfirma så är det viktigt att er flytt blir smidig och effektiv, och att den utförs till rätt pris. Med god planering, god vana och goda resurser så utför vi kompletta flyttservice

Vi flyttar regelbundet sträckan hogmarso Göteborg Malmö och kan ofta med kort varsel ta hand om akuta uppdrag. Regelbundenheten gör det möjligt för oss att hålla riktigt billiga priser både för stora och små uppdrag.

Lågt pris och hög kvalitet

Med oss så får du ett lågt pris men hög kvalitet och det oavsett om det gäller avancerad kontorsflytt i hogmarso eller om du behöver flytta en trädgårdsmaskin från Göteborg till hogmarso.

Hör av dig till oss idag för professionell och effektiv Flytthjälp och resten av landet! Anlita oss som ert flyttfirma hogmarso och vi ger er 100% nöjd kundgaranti på alla våra uppdrag både i hogmarso och Göteborg.

Flyttips – mycket att tänka på när du flyttar in

Det är mycket som man bör tänka på när man flyttar och för många kan hela processen kännas stressig och ansträngande.

Viktigt att tänka på är att det ordentligt ordnat i ditt gamla hem som du nu lämnar för nya äventyr på en annan plats. Att det är ordentligt städat och att du sagt upp alla olika abonnemang som gällde för den bostaden, exempelvis. Du kan läsa mer om flyttstädning här.

VI rekommenderar av flera skäl att du anlitar en kompetent och erfaren flyttfirma hogmarso. Om du är tidigt ute med kontakten med flyttfirma hogmarso så kan du få en hel del tips om hur du ska genomföra flytten på bästa sätt. På en bra flyttfirma hogmarso har medarbetarna garanterat varit med om det mesta och kan hjälpa dig att undvika de värsta fallgroparna. Ett annat bra tips är att vara ute i god tid med bokningen av flyttfirma hogmarso. Bostadsmarknaden är het och firmorna har mycket jobb för närvarande, är du ute i alla fall en månad i förväg så kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver.

Viktigt att vara noggrann med packningen

amltransport.se.packningtips

Men här ska vi första hand fokusera på själva flytten och allt det som man bör tänka på före, under och efter den. Vi börjar med packningen, en nog så viktig detalj. Hur duktig den flyttfirma hogmarso du hyr in än är, har du packat fel eller slarvigt så riskerar du att få saker sönderslagna i flytten. Därför är det viktigt att du packar ordentligt och med bra material. Här har vi samlat ett antal tips om hur du packar på bästa sätt.

Se till att införskaffa flyttkartonger av bra kvalitet, det finns en del på marknaden som inte håller någon vidare klass. Allt kommer att gå betydligt bättre om du har stabila och praktiska flyttkartonger. Tänk också på att kartongernas vikt inte bör överstiga 20-25 kilo.

Vi avråder från att använda banankartonger som du har fått från din lokala matbutik. Att ha en massa olika sorts kartonger i skilda storlekar kan också leda till en hel del problem. De bästa kartongerna är den typ som har fem lager papp. De kartonger med två lager som man kan hitta i många byggvaruhus är inte alls lika pålitliga.

Det är inte hur mycket kartongerna klarar av att bära som är måttstocken för hur mycket du ska stuva in i dem. En bättre måttstock är att du klarar av att lyfta kartongen i färdigpackat skick. Även om en flyttkartong klarar många kilon så är det verkligen inte säkert att din rygg och dina armar gör det! Kan du inte själv rubba en färdigpackad kartong så är den för tung. Visserligen kan man klara rätt mycket med bra bärteknik, men det är ändå smartare att packa några extra kartonger än att ha färre, men tyngre.

Sopsäckar bra för flytt

Sopsäckar är också ett bra flyttips. De är bra när man ska packa något som behöver extra skydd, det kan exempelvis handla om kuddar och bäddmadrasser. Välj då slitstarka säckar, då blir det lättare för flyttfirma hogmarso att hantera packningen av flyttbilen samtidigt som dina saker får ett bra skydd mot både smuts, stötar och slitage.

Ett annat bra tips inför flytten är att planera in några dagar där du och övriga boende går igenom vad som finns förråd, garderober eller kanske uppe på vinden. Behöver du verkligen ta med dig allt till din nya bostad? Kasta eller sälj det som du inte behöver. Blocket, loppis eller en välgörenhetsmarknad går alla lika bra. Andrahandsmarknaden är stor och levande idag, så med lite tur så kan du till och med tjäna en liten slant. På det här sättet kan du dessutom spara in på många flyttkartonger och kanske slippa ett och annat ryggskott.

Viktigt att tänka på är att du kollar med andra familjemedlemmar så att du inte kastar något med stort värde för en annan person. Det som kan se ut som skräp eller något väldigt trivialt i dina ögon kan ha stort affektionsvärde och vara väldigt viktigt för någon annan.

Fyll kartongerna ordentligt, men också på att inte packa dem för tungt, de blir svåra och tunga att bära och riskerar att gå sönder, vilket kan skada dina tillhörigheter. Om du exempelvis packar böcker så är det bäst att lämna halva kartongen till lättare saker, exempelvis kläder. Stapla kartongerna tre och tre och märk de på båda sidor. Om du märker ovanpå så kommer märkningen inte att synas när du staplar kartongerna.

Kristall, porslin och glas kräver extra noggrann packning. Porslin staplas bäst på högkant med silkespapper emellan. Även glas slås bäst in i silkespapper. Täck kartongens botten och eventuella tomma utrymmen med exempelvis hopskrynklat tidningspapper.

Rulla ihop mattorna ordentligt

Mattor rullar man ihop och knyter till ordentligt. Rulla så tajt som möjligt så tar mattan mindre plats i flyttbilen och blir lättare att bära. Alla olika sladdar till tv, dvd, digitalbox, stereo och annat teknisk utrustning bör kopplas ur och rullas ihop. Fäst därefter med snöre eller tejp. Fast anslutna elektriska apparater bör kopplas ur av elektriker innan flytten, samma sak gäller VVS-anslutningar. Tvättmaskiner ska transportsäkras ordentligt.

Lösa hylldelar bör tas ned och tejpas eller knytas ihop inför flytten. Skidor, kvastar, gardinstänger och andra långsmala föremål är bäst att bunta ihop till ett lättburet paket. Speglar, kristallkronor och stora tavlor som ej får plats i flyttkartongerna kan lämnas hängande för att sedan packas ned separat i en stor kartong eller en stor plastpåse med förpackningschips (en sådan kan man köpa hos kontorsfackhandeln). Små tavlor kan man packa ned i vanliga flyttkartonger. Lådor och byråer bör självklart också tömmas innan man packar och flyttar.

Om du inte har tillgång till detta så kan du packa in exempelvis kristallkronan noga i vanliga plastpåsar. Glöm inte att ta ur glödlamporna ur alla armaturer innan du packar.

Om du låter en flyttfirma hogmarso ta hand om packningen så får firman det fulla ansvaret för allt nedpackat. Annars är det kunden som ansvarar för kartonger som man själv har packat – enligt de speciella försäkringsregler som gäller för flyttbranschen.

amltransport.se.adressandring.se

AML TRANSPORT AB - flyttfirma hogmarso i hogmarso som utför alla typer av flyttar i hogmarso, magasinering och städtjänster i hogmarso.

Beställ Adressändring och Eftersändning adressandring.se

Med Adressändring ändrar du din postadress när du flyttar. Tjänsten Eftersändning ser till att all viktig post kommer fram till din nya bostad, även om det står din gamla adress på brevet. Hos oss har du möjlighet att meddela din nya adress direkt till företag, du väljer själv vilka i vår företagslista när du gör din beställning.

Adressändring och Eftersändning Tänk på att:

Ta fram personnummer till alla i familjen som ska flytta.

Ta fram fullständiga adressuppgifter för ditt nya boende.

Flyttar du till eller från en lägenhet behöver du även det 4-siffriga

lägenhetsnumret. Fråga hyresvärden om du är osäker

Ha ditt startdatum till hands. Med BankID kan tjänsten starta om 4 dagar.

Som student kan du flytta så ofta du behöver till en

fast kostnad med vårt studenterbjudande.

Få offert inom 30 minuter

Kontakta oss

Ring oss eller begär gratis offertförfrågan

BEGÄR OFFERT